Ο Εξώστης πάλι κοντά μας!

“Πριν 20 χρόνια και συγκεκριμένα στις 13 Νοεμβρίου του 1987 ο Τάσος Μιχαηλίδης τυπώνει το πρώτο δωρεάν διανεμόμενο έντυπο της Ελλάδας στην πόλη της Θεσσαλονίκης.
Η «εβδομαδιαία επιθεώρηση κινηματογράφου — λοιπών θεαμάτων & ποιότητας ζωής της Θεσσαλονίκης» με το όνομα «εξώστης» φέρνει για άλλη μια φορά την πόλη μας στο προσκήνιο της πρωτοπορίας!
Με σημαντικά πρόσωπα της πόλης να στελεχώνουν την ομάδα του περιοδικού, με κείμενα καυστικά και με πλήρη ψυχαγωγική ενημέρωση προς τέρψιν ψυχής και πνεύματος ο «Εξώστης» γίνεται η εβδομαδιαία αναζήτηση κάθε ψιλιασμένου «Σαλονικιού».Όμως οι εξελίξεις στην χώρα μας αναγκάζουν το μεγάλο αυτό εγχείρημα να κάνει μια παύση και να αποσυρθεί για λίγο.
Και έτσι απλά, αποφασίζουμε να πάρουμε στα χέρια μας την κατάσταση και να ξανατυπώσουμε τον «Εξώστη» με τεράστιο σεβασμό προς το παρελθόν και μεγάλη λαχτάρα για το μέλλον.
Ο εξώστης κυκλοφορεί κάθε Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη, απευθύνεται σ’ ένα ευρύ αναγνωστικό κοινό που ψάχνει να ενημερωθεί για το τι γίνεται στην πόλη του. 20.000 αντίτυπα διανέμονται σε περίπου 400 σημεία. Η θεματολογία ποικίλει όπως και το αναγνωστικό κοινό στο οποίο απευθύνεται!”

Εκδοτική ομάδα Εξώστη:
Θανάσης Ψαρράς, Αλέξης Γκάτσης, Γιώργος Γεωργιάδης, Μαρία Φαρδέλλα.

Αρχισυνταξία κινηματογράφου :
Γιάννης Γκροσδάνης

Σχεδιασμός :
Στέφανος Μιχαηλίδης

Συντάκτες-συνεργάτες: Κωνσταντίνος Καρεμφύλλης,Τζιάννι Κάλλεν, Zoltan tribe, Μάρα Τσικάρα, Αλέξης Γκότσης, Δέσποινα Πολυχρονίδο , Γιάννης Γκροσδάνης, Μάριος Σπύρογλου, Σωτήρης Ποσπορέλης, Κατερίνα Μπιλιούρη, Kabelsalat-Ανδρέας Πάτσης,Ρίτα VanDenGayged, Λούης Χρυσοστόμου, Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου, Αλέξανδρος Ιγνατίδης, Κώστας Τερζόπουλος, Αρχιμήδης Παναγιωτίδης, Λευτέρης Κορδιάος, Κατερίνα Μεσοχωρίτη, Νάντια Χατζημητράγκα, Γιώτης Ποσπορέλης, Χρήστος Κουλεμάνης, Δημήτρης Χορόσκελης, Αλεξάνδρα Μποζίνη, Παιδιά Εν Δράσει.
Φωτογράφος:
Ιωάννα Χατζηανδρέου